DX INSTEEKSLOT DSKG6001 47 1227450

uw prijs opzoeken
 € 26,41
Netto
Minimumafname: 1
Bestelhoeveelheid: 1
Verpakking:stuk
Beschikbaarheid:op bestelling
Aantal
Bestellen
Geen productomschrijving gevonden.

Insteek-bijzetslot / DX / SKG*® / verschillend sluitend

Voor het extra veilig afsluiten van uw woning gebruikt u dit SKG* gekeurde stalen penslot, ook wel sterslot genoemd. Een insteekbijzetslot wordt als aanvullende beveiliging gebruikt op stompe houten voor- en achterdeuren, die overal in de woningbouw worden gebruikt. Zo worden insteekbijzetsloten toegepast in eengezinswoningen, maar ook in gedeelde woningen als studentenhuizen of appartementencomplexen.

Voor een optimale inbraakwerende functie wordt het sterslot onder het hoofdslot, op kniehoogte, gemonteerd. Door het omdraaien van de kruissleutel worden de stalen pennen in de sluitkom geschoven, waarmee de deur op een extra plek vergrendeld en dus beveiligd is. Zo maken inbrekers minder kans en daarmee voldoet dit product aan alle eisen om binnen het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) toegepast te worden.

Een insteekbijzetslot kenmerkt zich doordat hij, in tegenstelling tot een oplegbijzetslot, wordt ingelaten in de deur. Na montage is de deur zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant te vergrendelen, waar u niet bang hoeft te zijn dat u buitengesloten wordt. Een penslot beschikt namelijk niet over een dagschoot, waardoor voor ver- of ontgrendeling altijd een kruissleutel nodig is.

Om meerdere insteekbijzetsloten op één deur of binnen één huishouden te bevestigen, kunt u kiezen voor gelijksluitende sloten. Zo is het openen  buitengesloten wordt. Een penslot beschikt namelijk niet ov

Productcode:1227450
EAN-code:8714140008889
Merk:DX
Beschikbaar: op bestelling
materiaal:
staal
accessoires:
inclusief 3 sleutels en 1 sluitkom
finish slotkast:
zilvergrijs gecoat
verpakking:
bulkverpakking
normering:
SKG*®
montageinstructie:
ingesloten
vergrendeling:
verschillend sluitend
[links:Montage instructies]
·https://eportal.dulimex.nl/extern/docs/DocBinBlob.aspx?Download=1&ID={01499b36-6c0d-4dd1-95cd-3c11ad2db137};Montage DSKG 6 SKG 1 ster.pdf
finish voor- en slotplaat:
verchroomd
volgorde_Item:
1
volgorde_Group:
255
groepsafbeelding:
01602996001.jpg
Labelcode:
DSKG 6001B KD
2:
Insteek-bijzetslot DX SKG KD
3:
Insteek-bijzetslot DX SKG*® verschillend sluitend
4:
8714140008865
5:
Pensloten
·Bijzetsloten
Geen aanvullende producten gevonden.
Aantal
Kopers van dit product kochten ook:
Top 10 van de bestverkopende producten van Govers webshop
Terug naar boven